MORRON! #trött

Inte min morgon. Sjukt trött! #snooza

Men när jag väl kommit upp blir jag som en duracellkanin.

Frukost till stora tjejerna. ✔

Protte, välling + vitaminer till mig. ✔

PicsArt_06-01-08.19.36

Jag är ju med i mammagrupper på Facebook.

Tips och trix till oss morsor lixom.

Man hänger ihop och kan bolla olika tankar med varandra. Vi alla har olika problem och känslor. Det är ju så mycket som händer med kroppen efter att man fött barn. Tänk att det bara är 3 månader sen jag födde min lilla dotter. Jag krigar med känslor och tankar varje dag. Man är sjukt känslig.

Man tror att man är ensammast i världen om detta. 

Du är inte ensam!

Det som jag läser ofta i gruppen är om pengar.

PicsArt_06-01-08.20.15

PicsArt_06-01-08.57.46

 

Vi alla som har barn vet ju att man inte får så mycket pengar av försäkringskassan. Man ska va glad att man får nått men det skapar en inre oro och stress att inte räcka till. Räkningar ska betalas, barnen ska ha kläder och mat på bordet. Barn vill hitta på roliga saker. Allt kostar!

Självklart är det osexigt då med “pappor” som då tänker på sig själv före sitt kött och blod. Nej det är bra att fler pappor idag syns och hjälper till. Vad skulle annars hända med dom mammorna som inte får stöd och hjälp? 

En tanke att bolla med nu på morgonen. ..