GRAVID I VECKA 17 ⚘

Min lilla mage i #vecka17

Fostret mäter ca 18 cm mellan huvud och fötter, och väger mellan 90 och 120 gram. Fostret upplever sin omgivning och kan reagera på det som händer på utsidan av magen, det kan exempelvis rycka till vid plötsliga ljud. Könsorganen är utvecklade och underhudsfett börjar lagras. Ögonlocken är fortfarande slutna och öppnas inte fören i vecka 26.
#gravid#bebis#40% av graviditeteten har passerat.

PicsArt_09-05-08.28.19

Tänk att halva tiden snart har passerat. Det är nu man börjar se och känna att man verkligen väntar en liten bebis i magen. Man har inte fattat det en. Det har gått fort!

Första 4 månaderna har jag mått super. Det är nu jag börjar känna av trötthet och illamående på morgonen. Eller i alla fall innan jag fått i mig min välling. Vitaminen “mitt val kvinna” kan jag knappt svälja längre. Spyr nästan. Men måste ju!

Har uteslutit läsk och skulle inte ens ta en Alvedon om jag fick ont i huvudet. Är lite av ett kontroll freak och skulle inte utsätta mitt ofödda barn för något dåligt. Men mitt val kvinna innehåller järn och viktiga vitaminer så den måste jag ta för att orka och för att bebis ska må bra. Helst äter jag allt i matform en att ta tabletten men denna har jag alltid ätit och vet att den är bra. Sen får man inte alltid i sig alla vitaminer i maten heller. 

 

20120613-200440_5422cf7b9606ee237d435d2a

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image