BREV TILL EN SERIEMÖRDARE

En person blev skjuten den där novemberkvällen. Inte bara en person utan flera. Många skadades och några blev dödade. Vem va då denna man? Under flera tillfällen ska hemska saker ha hänt och vänt upp och ner på malmöborna.

Skräck och rädsla bland invånarna. Vem va denna hemska man?

På väg till fotbollsträningen blir en 16-årige pojke skjuten med fem skott. Han överlevde mirakulöst ❤Hans familj sökte alla svar dom kunde få. Polisen hadde en misstänkt men dömdes inte för mordförsöket på brodern. Pojkens syster tar sakerna i egna händer. Varför gjorde han det?

“ett brev till en seriemördare”

Fick systern svaren hon ville ha? Svar ja!

Bio premiär 24/3.

thRB2WVDLL

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image