FEJK#LOST#

Självkänsla kan beskrivas som den inställning vi har till oss själva. Vad vi tycker om oss själva. Om vi är nöjda, stolta och hur accepterande vi är gentemot oss som person. 

självkänsla och självförtroende är alltså två olika saker. Svar på tal! 

Jag har sjukt dålig självkänsla men ett bra självförtroende. Skumt va? Självförtroende kan man ha i olika idrottsammanhang till exempel. Där känner jag mig säker. Men osäker när det gäller att prata inför grupp. Osäker på mycket! 

Försök inte pusha en person med dålig självkänsla. Låt personen själv komma. En person med dålig självkänsla kan ibland uppfattas som otrevlig. Fast i själva fallet är det självkänslan som spökar.

images

Man tror helt enkelt inte att man kan. Inte lika duglig. Man är feg. Eller jag är. Ibland vill jag så mycket. Vet ju att jag kan. Men vågar inte. Rädd att misslyckas. Vet ingen kommer tacka mig om 100 år om jag inte försöker. Känslig är jag också.

Värdesätter saker man inte kan köpa för pengar.  Tyvärr har jag inte många kvar i livet. Men en stor familj har jag alltid velat ha. Min far skiter i mig och min mor träffar jag aldrig. Hur blev det så? Jag bad inte om att komma till världen i alla fall. Tror jag föddes i fel tid. Jävla skit liv fullt av fejk. JUST SAYING

Minnena smyger ibland förbi. Traumat. Vill inte minnas. Vill bara glömma. Jag är inget offer. Jag pratar aldrig om det. Är inte ute efter sympati. Sen är jag inte redo att svara på frågor. Är helt enkelt inte med en.  Men jag var bara ett jävla barn. 6 år. Som sagt jag va ensam. Och är det idag me. Kan inte prata om det. Är helt enkelt inte me en. 

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image