NYVAKEN THE LUX AB

Inget är roligt längre. Snälla gud ge mig styrka! Fixa frukost nu sen avreagera mig på gymmet hade jag tänkt. Vill slå en person i ansiktet just nu. Arg är jag! Är det okej att säga så utan att någon ska skriva elaka saker? Jag är riktigt arg och besviken på en person som var mig väldigt nära. Nej bort nu dumma tankar. Jag är ju ledig lixom 🙂

 

20161009_010701

Protein och välling utan konstigheter! Nu jäklar köööör vi ba! Man ska göra saker som gör en glad och inte tvärt om. Jobbigt att ta sig till gymmet men värt när man väl är klar. Tro mg! Den känslan är värt allt skit och slit. Kram till er

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image