R.I.P SPARVI 2017-01-26

Har inte tagit in detta fören nu. Sparvi dog. Hon sov med mig sista morgonen igår. Hon pep på natten och blev lugn av att sova bredvid mig. Det var sista gången. Den 25 januari kollade hon på mig för sista gången.

PicsArt_01-27-05.14.45

sen blunda hon hela tiden. Visste att det var på gång. Hon föddes 26 december och dog den 26 januari. Så mycket kärlek hon gav. Vi har myst och matat. Älskade lilla vän. Nu har du somnat in och är på en bra plats. Kommer alltid minnas dig. Gråter och gråter. Sen ses vi igen. Kommer sakna dig. Vi alla älskar dig

Hejdå min finaste sparvi ???

PicsArt_01-27-05.13.35

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En reaktion på “R.I.P SPARVI 2017-01-26

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image