GOD MORGON FINISAR

Världens mardröm inatt. När ska detta helvete vara över? Får trösta mig med att jag ska beställa hem lite protein och annat smått och gott sen

picsart_10-07-10-56-42

När man är nere ska man göra sånt som gör en glad. Det är ju lixom inget fel med att vara lite ledsen och så. Och jag blir glad av att köpa hem tränings grejor. Man kan ju inte alltid vara glad hela tiden. Jag är rätt ledsen i mitt hjärta just nu. Av många anledningar. Men ska försöka att inte tänka så mycket nu och ta en dag i taget. En dag i taget….

Jag vill bli mig igen. Helst igår! Nästa vecka börjar mitt nya mål. 3 dagar träning till en början i veckan. Börjar sakta men säkert komma tillbaka. En dag i taget. Tanke en så länge. Men vill inte tappa mer i vikt nu. Jag har lixom försvunnit.

Depression är någonting man håller tyst om. Men jag har fått nog! Jag vill bli stark igen. Stark i mitt hjärta. Är ni med mig 🙂

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En reaktion på “GOD MORGON FINISAR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image