VINTERLAND#JOBBDAG

God morgon vinterland. Äntligen kom snön igen. Hur mysigt är inte detta?

20161210_080020

Underbart! Livet! Allt. Öppna ditt hjärta och se vad livet har att erbjuda dig. Den som ger den får som min farmor och faster alltid sa till mig som liten. De stämmer. Jag är stolt över mig själv. Jag går nu här ute. På väg till jobbet. Jag är glad! Glad att jag har ett jobb. Ett jobb jag går till.  Och inte vilket jobb som helst. Ett jobb där jag får hjälpa människor. Det är lycka. Att kunna hjälpa andra. Man uppskattar livet på ett helt annat sätt. Underbart är det. Myyyyys hej på dig vinterland ?? tralala

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image