JAG ÄLSKAR PÄLS

Sjukt snyggt! Päls överallt! ME LIKE! Är det inte fårpälsar hemma på soffan så är det på mössan min. Mössan har päls och min krage på jackan har. Älskar äkta päls. ÄKTA! Fusk ser inte bra ut. Då är det bättre att inte ha nån päls alls. Äkta eller ingen. såede

Stor boll ska det va. Största pälsbollen jag kunde hitta.

picsart_12-02-08-19-34

Köpte mig ett par blingisar också. Nu kommer jag rocka vidare med stil. Inte mycket kvar av detta år. Nästa år blir det mer rock and roll.

picsart_12-02-08-28-34

picsart_12-02-08-23-33

INGA KONSTIGHETER!

2017 Kommer bli ett lugnare år. Ett nytt år då jag ska tro mer på mig själv. Våga säga ifrån och våga att ta bort det som inte gör mig glad. Till nästa år ska jag med andra ord bli starkare i mig själv. Jag kan om jag vill. För vad gör en stark utsida om man inte har en stark insida. Man måste börja innefrån o ut.

Och det kan ni med. Jag har varit dålig på det detta år. Jag måste tro. Sen en sak till. Den som ger den får.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En reaktion på “JAG ÄLSKAR PÄLS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image