LYX

Full av energi denna underbara kalla morgon. Vaknade av 2 snälla barn som redan ätit frukost och klätt på sig. Vart tar tiden vägen? Stor har blivit liten. Det betydde att jag hade tid för städning i lugn och ro medan barnen kollade på film.

Idag har jag bjudit min mamma och systrar på middag. Man träffas ju så sällan nu för tiden. Jobb, träning och barnen. Tiden räcker ibland inte till. Man får passa på att ta vara på dessa helger och ses.

Nu är det inte många dagar kvar till vi åker till spanien heller. Vi åker utan barnen denna gång. Dock ska min äldsta dotter till Gran Canaria med sin farmor snart. Det blir kul men nervöst för mig. Svårt att släppa taget. Sol och bad lär det bli. Kallt i Sverige men varmt där. Kanske inte 30 grader men i alla fall 20. Underbart att få komma bort lite när man vill. Bara för att jag kan lixom

 

 

picsart_10-08-03-28-44picsart_10-08-03-27-47

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image