ORMAR#HUGGER SOM EN ORM

Hej. Godmorgon ❤ sovit gott? 

picsart_09-26-08-12-17

Jag sov som en prinsessa.

picsart_09-26-08-12-39

I morse när jag vakna hadde jag super mycket energi. Kan få det ibland.  Super pigg och taggad för städ. Fota lite. Känner mig snygg och sexig.  Kul med inspiration.

Minnen att blicka tillbaka till. Aldrig fel ?

Tvätta badrummet och så ringer telefonen.  Det är min stora tjej som ringer.  Filuren vill att jag följer med till skolan. 

Bara att klä på sig och gå ner till bussen. Klart jag följer med till skolan. Mysigt.  2 veckor utan barnen nu. Det käns i hjärtat.  En vecka sjukskriven till. Sen börjar jag jobba igen. Älskar rutiner och vardag. Wiiii

På tal om ingenting. Igår kväll la sig divinia hos Christian. Hon är pappa gris. Hon  vill bara ha pappa nu förtiden.  Och jag fnittrar lite lätt och frågar om han är med mig för hennes skull. Eller är du med mig för att du älskar mig. Christian tittar på mig och säger.  Det var de dummaste jag hört.  Skulle aldrig vara med någon som jag inte älskar.

Och det är faktiskt sant. Christian skulle aldrig aldrig va med någon. Inte en chans att han skulle om han inte älska. Envis som han är. Han tar aldrig skit. Så att ha hund funkar inte på Christian. Vissa kallar det hundtricket ?

Min älskling är med mig av ren kärlek. Är lycklig. Speciellt när andra vill en illa. Jag hugger tillbaka. Aaa lite som en orm. 

Tillsammans blir vi starka. Snacka du skit. Det betyder bara att jag är över dig. Tycker synd. Varför så mycket hat i världen? 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image