TRÖTT JAG ÄR

Nu vill jag bli frisk. Bokade tid för fransar om 3 veckor. Låter dom vila just nu. 

Alltså mina egna. Bra att vila lite i mellan åt. 1 år har jag gjort fransar nu utan att vila. Shit va tiden går fort!! Skrämmande alltså.

1 jäkla år!

Jäklar vad jag slösar pengar.

Fast tänk på att jag varken röker eller dricker. Gäller att prioritera vart man vill lägga sina pengar… jag tänker då fan inte älda upp mina pengar när man kan få snygga fina fransar. Håller ni inte med. Kolla bara hur jag ser ut. Fy bubblan vad naken man känner sig utan fransar. Låt dessa veckor gå fort nu. Hur ska jag kunna hålla mig i 3 veckor?

 

picsart_09-19-08-38-51

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image