BARA 5 DAGAR KVAR NU

Med dig vid min sida klarar jag allt. Vi två i vått och torrt. Om 5 dagar rullar jag in på operationsbordet. Nedsövd i nästan 2 timmar. Är riktigt osäker. Ska jag eller ska jag inte?

picsart_09-10-06-14-28

Tur att jag inte är ensam.  Tänk om jag inte vaknar? Då blir en viss hög med avundsjuka människor nöjda.  Japp jag pratar om er! Stora tjocka ……. på andra sidan. Wiiiii 

INGA KONSTIGHETER! en sak är säker. Är glad att jag alltid varit mig själv. Hatar falska manipulativa människor. Mytomaner som inte äter djur gillar jag inte heller. Fniss. Älskar när människor kämpar så mycket och när kärleken endå vinner. Älskart.. jag är över. Och kommer alltid va. Haha. Tragiskt hur lite ni känner. Ni tror ni vet allt. Ni vet inte ett skit. Men låter er tro de. 

Ikväll blir det oxe. Och på torsdag me. Är så jäkla nervös!!!! Till er mina bästa följare. Håll tummarna för mig. Finns alltid hatare på denna jord. Snälla kämpa med mig. Snart är allt över. Och mitt liv kan börja om på ny kula. Puss

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 reaktioner på “BARA 5 DAGAR KVAR NU

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image