VISSA HAR DET BRA

Vikken lång dag det varit idag. Min äldsta dotter hadde avslutning i skolan idag. Min yngsta har på fredag. Ska bli skönt när yngsta börjar i skolan nu efter sommaren. Avslutning på en och samma dag och plats. Skönare.  Efter avslutning va det bara för mig att springa till jobbet. Jobbade till 21.00. Hämta nicole på dagis på rasten. Fram och tillbaka hit och dit. Välkommen 2 barns mammans liv. Och jag älskart.  

20160614_222533

Nu äntligen sitter jag här med egen tid. Har bokat en viktig tid till nästa vecka också.  Ni får veta snart. Snart så….fniss.  The bomb 2

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image