NAPRAPAT I ÄLVSJÖ & GLOBEN

Vilken härlig underbar dag jag haft idag. Shopping och god mat med trevligt sällskap. Älskar min familj <3 Livet är bra härligt trotts kallt och burrigt väder. Men vad gör det om tio år. Man lever här och nu. Så ta vara på ditt liv och var rädd om dig och din kropp. Man får ingen i reserv. 

Stela leder och stela muskler. Ont som bara den gör det. Gammal? Nej men helt enkelt bara stel. Vad gör jag då? Jo jag beställer tid hos en naprapat. Varför väntar jag så att det går för långt? Finns ju massa naprapater i Stockholm. Typiskt mig i ett nötskal. Jag är så jäkla envis och tror att allt ska lösa sig med tiden. Sluta slarva med stretching. Va smart! Ska jag se om hon eller han kan få bukt på min huvudvärk när jag ändå är där på samma gång. Man får passa på och berätta om alla sina problem när man ändå är där lixom.

images-2

 

Hur som…..Jag ska ringa och göra en tidsbokning till nästa vecka hade jag tänkt. Hoppas på tid snarast så jag får bukt på mina stela muskler. Vill ju nå en bättre funktion och rörlighet i hela kroppen. Min träning kommer få bättre resultat direkt. Har hört så mycket bra om naprapater här runt stockholm och globen. Lång erfarenhet och trevlig personal. Inte nog med det så har dom en smidig och smart bokning på sidan. Super!

www.ryggochleder.se

INGA KONSTIGHETER!

Önskar er den bästa natten och imorgon är det Påsk mys för hela landet. Kram och God Natt världen

 

 

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image