MIG BLIR NI INTE AV MED# TRODDE NI JA

WIIII Träning på g. Har saknat. Nu blir det inge mer lat från min sida. Herr Depp släng dig i väggen. Ibland har man såna dagar då man känner sig allmänt dålig. Allt man gör är fel. Alla tycker illa om en. Och alla snackar skit. Men ni vet som en depression ungefär. Man stänger sig inne och gör alla måsten enbart. Sen låser man dörren och bara är ensam. Varför det blev så vet jag faktiskt inte. Jag har det bra. Man barn och lägenhet. Jobbet går bra mm. Finns igentligen ingen anledning. Jag bara blev ledsen helt enkelt. Men nu är jag på bättringsvägen. Och det man inte dör av blir man starkare utav.

PicsArt_12-30-07.14.50

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En reaktion på “MIG BLIR NI INTE AV MED# TRODDE NI JA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image