BLÅSER BORT

Herregud vilken jäkla storm vi haft i natt och hela dagen igår. Regn och blåst och hela min jäkla balkong flög det saker i. Mysigt att bara sitta inne med tända ljus. Igår tänkte jag lite extra på alla som inte har ett hem. Jag är glad för allt jag har. Skiter i er negativa människor som kallar mig bonde mm för att jag har en öppen spis hemma. Kan säga så här att igår var den hur underbar som helst här hemma. Och värmde mig och mina barn så otroligt bra. Jag ska starta min dag idag men en kall Power drink som ger mig vingar utan att flyga. Ska planera inför bak med ungarna och sen blir det bara mys till tusen innan jag drar till gymmet. Tills dess så säger jag skål! Med kärlek

20151205_121745

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image