ALLTID LIKA NÖJD

Strand medclinic i Farsta. Kan rekommendera denna klinik starkt. Är så nöjd och glad. Väll bemött utan att överdriva. Resultatet blir det bästa. Älskar denna klinik

PicsArt_11-14-03.29.48

Jag vet inte den bästa bilden men det blev i alla fall lite botox i pannan och läppar I form av fillers. Bjuder på en bild direkt efter ingreppet. Och nej det gör inte ont!

INGA KONSTIGHETER!

PicsArt_11-14-03.30.26

Fniss jag ser ut som en prickig korv. Ähe man lever bara en gång. Åldras med värdighet va e de lixom. Har man pengar så varför inte tycker jag. Eller har jag fel? Och sluta snacka er gojja nu. Låt mig leva som jag vill. Herregud fattar inte folk att folk som snackar om en till andra snackar också om en själv. Jag säger bara. Jag vill inget höra. Är så trött på människor som snackar skit om andra. Lev ert egna jäkla liv. Pinsamt! Jag är jag. Låt mig va som jag är så låter jag dig vara som du är. Inget är rätt och inget är fel. PUNKT!

Lev nu och var glad. Det är ju för FAN lördag. KÖÖÖÖR BA! Puss på er alla snyggingar. Ja du! För mig är alla fina på sitt sätt. Spelar ingen roll vad du tycker. Du är fin!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

4 reaktioner på “ALLTID LIKA NÖJD

  1. Du har helt rätt! Det är upp till var och en hur man vill göra.
    Dom som är emot “skönhetsingrepp” behöver inte göra några sådana. Det är ingen som tvingar dom.
    Och dom som vill till exempel fylla sina läppar får göra det. Inget är rätt eller fel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image