KÖPA BIL

Ser min bil framför mig. Rosa bil med tärningar, ögonfransar och en snygg logga på. Helt klart en massa bling bling och en muff på ratten. Fniss. La tess e i farten.

imagesPDZPO1B1

Dock är jag illa ute när jag ska välja en bil. Vad ska man välja lixom? Vad är bra. Jag är nog jätte lättlurad när det gäller till att köpa bil. Vill nog ha en rishög till att börja med men endå en körduglig om ni förstår. Vill ju endå gå ut från bilen hel och ren.  MM de e svårt. Speciellt när man inget körkort en har. Tanken är att jag ska ha en bil att övnikngsköra med. ÅÅÅÅ Svårt! Liten bil e bäst. Läskigt med stora bilar. Till helgen ska jag bara ha en bil. Punkt!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image