GOD MORGON SNYGGINGAR

Hej hej från sjukstugan the lux. Förskylningar och hostan är nu oss över öronen. Spelar ingen roll hur mycket kläder man sätter på sig verkar det som. Man blir ju endå sjuk  hur man en gör. Bara att gilla läget. INGA KONSTIGHETER!

images4AEP8YMG

Idag är en bra dag. Känner mig fet och lagom kramgo efter denna myshelg som vi haft. Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram…..Ähee,,,  man måste ju leva ibland också, eller hur? Blev godis, chips, colazero och avslut på det en fet pizza. Köööör ba! All in eller ringet. ME LIKE!

Nu är det äntligen en ny vecka med nya tag. Börjar min dag som alla andra vardagar. Nyttigt och bra INGA KONSTGIGHETER! Protte + Välling Häll upp! Önskar er en bra vecka. Och glöm inte packa väskan nu. Det är aldrig försent att börja träna. Och bästa med allt är ju att börjar ni nu så är ni helt klart fit for fight till nästa sommar. Vad väntar ni på?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image