GOD MORGON

Vaknar och känner att detta blir en tung

PicsArt_11-03-12.00.45

Nu blir det på med kläder sen jobba. Ha en bra dag och var rädda om varandra för livet är inte alltid en dans på rosor. Se till att hjälpa era medmänniskor. Gå inte vara förbi.

På tal om ingenting. Igår gick en flicka inne på city crossen och grät. Ingen brydde sig. Jag avvakta lite och kolla men flickan gick runt och grät. Alla går vara förbi. Jag går fram till denna tjej som heter klara. Frågar om hon var ensam.  Det visade sig att hennes pappa var borta och att det var därför hon var ledsen. Jag sa kom så går vi till kassan och ropar på din pappa. Lite kort och gott, Det slutade lyckligt för sen kom hennes pappa efter ett tags ropande i högtalarna. Skäms på människor som inte bryr sig. Mitt hjärta smälte när jag fick se flickan glad igen. Vem vill inte känna denna underbara känslan att hjälpa andra. 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image