NÄÄ JAG ÄR ALDRIG SJUK!

Hej hallå där på er!

Jag på väg till skolan och dagis + jobbet. Mm trodde jag ja….

PicsArt_1443100320570PicsArt_1443100355546

Jag klär på mig och fixar barnen inför dagen. Frukost och frisyrfix. Fina, rena och klara ska vi gå till bilen. Jag kollar på barnen som går där framför mig och håller varandra i handen. Jag små ler och känner mig stolt. Detta är mina barn. Jag är lyckligt lottad. Mina gosfisar som jag nu ska lämna för dagen, jag vill inte men måste!

När jag väl lämnat barnen så känner jag nästan direkt att allt är inte riktigt som det ska med mig. Jag är pigg och glad som vanligt men känner en otrolig smärta i magen. Inte nu igen tänkte jag. Jo jag hade rätt. Det händer igen. Jag fick helt enkelt ringa jobbet och tala om att jag inte kan komma idag heller. Jag skäms så. Jag hatar att inte kunna jobba. Men som min chef sa, hälsan kommer först.

En sak jag lärt mig av detta är att man måste lyssna på sin kropp. Hur mycket man en vill göra bra ifrån sig så tar det bara längre tid om inte kroppen får vila ut. Så det är bara för mig att gå och handla och hem och vila igen då. Hmm ja vila. Får vi så hur detta går. Jag håller lite privat för mig själv. Jag brukar inte klaga. Men detta är verkligen illa. Jag måste sluta va så jäkla envis. Nää jag är aldrig sjuk!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image