MYSIG KVÄLL MED GYROS

Kvällen avslutade bra. Nu är jag hemma i min sköna säng och tänker på alla negativa människor där ute som försöker trycka ner och förstöra för andra. För vilken nytta då? INGEN! Jag vägrar försvara mig. Jag läser och lysnar på allt som sägs. Klart att jag tar åt mig och försöker att inte göra det. Men vet ni/du va. Jag är starkare en du tror. Tycker bara det är trist att man inte ger upp till slut. Hur som. Liten bild från kvällen. Så önskar jag alla en god natt. Vi hörs imorgon igen.

KÄRLEK!

PicsArt_1435268443180

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image