SNART I MÅL

God morgon godingar <3

images2V2RP1JW

Lyckan är total just nu. Är ingen speciellt som hänt mig jag bara är så nöjd med min tillvaro just nu. Jag ska inte vara för kaxig för det är inte bara jag som vet att lyckan kan vända på bara en sekund. Livet är inte alltid lätt alla gånger. Livet är tufft att leva. Alla som klagar, alla som jävlas med människor där ute. Alla som mobbar oskyldiga stackars människor. Tänk att vi vuxna ska lära våra barn att inte mobba andra när det är vuxna som mobbar andra vuxna. En galen värld vi lever i! Väx upp till alla er som klagar på andra. Lägg er energi på bättre saker.

Tror ni på att det finns nått efter döden? Jag brukar fundera på döden ibland. Vad händer med livet efter vi dör? Tänk om detta bara är ett test liv. Om du är en bra person så kommer du till en bra värld efter döden och är du elak så förtjänar du en sämre plats. Vad vet jag. Ingen vet. Men nått borde det finnas efter detta. Det kan ju inte bara ta slut lixom. Lite läskigt med sånt man inte kan kontrollera. Men man kan ju gå efter att det finns ett liv efter detta och att alla ska gå efter att göra rätt för sig för att komma till en bättre plats.

Nu ska jag göra mig iordning för denna underbara soliga lördag. Efter regn kommer solsken. Jag sa ju det. INGA KONSTIGHETER!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image