INTE MIN DAG IDA

Nej det var det verkligen inte kan man säga.

Såna dagar måste vi alla ha ibland. Första april är för mig som vilken dag som helst. Brukar inte skämta som jag gjorde när jag var 15 år. Alla som skojar om att dom är gravida och ska göra slut med varandra o dittan o dattan. kalla mig tråkigt. Men vem gillar att skoja att man varit med om en olycka lixom. Hej hallå jag har brytit benet, april april din dumma sill. Öööö ockej är jag en dum sill??? Snarare den som skojar om helt tråkiga saker.

Men tiggarna i kista är fan ett jäkla skämt.

Nää nu ska jag sova och försöka att inte tänka på den där stackars hundvalpen. Imorgon är en ny dag med nya tag. Köööör ba!

PicsArt_1427935710010

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image