GOD MORGON

 

Min bästa start!untitled

images4D6EUOTY

Välling + Protein

1 dl protein och 1 dl välling på detta sätt får jag i mig både protein och kolhydrater som kroppen behöver. Fiberrik frukost. Med detta sköljer jag ner med vitaminer.

Omega 3 och D vitamin. Omega mot hjärt och kärlsjukdomar. Omega 3 är bra mot mycket, den smörjer bland annat dina leder och D vitamin så ditt humör hålls uppe under vinter halvåret. Det är självklart bra att alltid få i sig vitaminer både på vintern och sommaren. Men bäst under vintern då solen inte tittar fram lika ofta som på sommaren.

Se nu till att vistas ute så mycket som möjligt. Nu är våren här. Se till att fånga dagen och fånga så mycket d vitamin som det bara går. Promenera ute i naturen det ger dig energi och frisk luft är bra mot kroppen. Jag älskar naturen, drömmer mig bort för ett litet tag. Lyssna och se dig omkring. Tänk vad vackert skogen är. Älskar att ta med mina hundar.

go-nature.se

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image