#SEXIGT IN THE MORNING

RUTIGT OCH RANDIG = PASSAR INTE. Men vad gör det?

PicsArt_1426933478337

När man är hemma kööööör vi ba. Tänk om världen skulle köra på “vi alla är olika” för alltid nu. Igår hadde alla olika strumpor. Jag ska vara ärlig. Jag följde inte med den där strömmen. Larvigt. Som om ett par strumpor skulle förändra folk syn på samhället. Tråkigt att ta olika strumpor när man endå inte ser dom. Ta nått annat nästa gång. Ingen kommer förändra synen på att människor är olika endå. Thats it. Och det är jäkligt synd tycker jag. Jag är inte som andra och det är jag glad över. INGA KONSTIGHETER! Du är du och jag är jag.  

Respektera det eller stick!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En reaktion på “#SEXIGT IN THE MORNING

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image