HATAR MÅNDAGAR

Inte för att det nyligen varit helg. Inte för att jag måste gå upp tidigt. Utan för att jag måste vinka av mina barn Hejdå i skolan och dagis för att ses om 7 dagar igen. Att försöka hålla sig för att inte börja gråta. Att försöka vara stark när barnen säger jag vill inte till pappa.

Mamma jag vill vara med dig. Mammas älsklingar. Mitt hjärta gråter. Vill bara ha dom hemma. Vill bara krama och aldrig släppa taget. Detta sugen! Samtidigt vet jag att dom har det bra. Det är de som är det viktigaste. Jag ringer varje dag tills barnen säger. Gud va du e jobbig mamma. Sån är jag. Jag är mamma på heltid fast vi är skilda. Jag kommer aldrig släppa taget helt. Jag kommer ringa mina barn varje dag tills den dagen jag dör. Hellre jobbig mamma som bryr sig för mycket en inget alls. Så ser jag det. Åååååå saknar mina älskade busungar. Får se hur detta går nu när man haft barnen hemma hela sportlovsveckan. 

Det blir att försöka hålla tårarna inne tills jag kommit hem från skolan. En svalkande sen musik. Ett tips lyssna aldrig på lugn musik när ni är ledsna. Lyssna på dunka dunka. Det brukar lyfta upp mig. SKÅL!

PicsArt_1425289481199

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En reaktion på “HATAR MÅNDAGAR

 1. Blir själv ledsen när jag läser vad du skriver !
  Känner igen mig själv i allt och vet hur dåligt jag mår !
  Du är stark som jag !
  Kämpa !
  Sitter i bilen och är ledsen !
  Ha det bra !
  PoK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image