SKOLAN KALLAR

Allt hamnar i papperskorgen. Jag tycker det är synd om människor som lever på att trycka ner andra. Dom försöker åtminstone. Med mig lyckas dom inte med för jag vet vad som är rätt och fel. Stöld på vad? Patetiskt. Tycker synd om dig som gör detta. Ser fram emot polisens brev i lådan så jag kan skratta åt dig. Om det ens kommer nått. Pinsam!

Alla tjata?

Skyll du på alla andra. Ta ansvar över dina egna handlingar människa!

Min rygg är fri och har inget att dölja. Visar mer en gärna resten du skrivit om alla andra. Vilka är dessa stackars människor du nämner i mina kommentarer? Skriver du ens till rätt tjej?

Lägg ner!

PicsArt_1422963908583

nu blir det lunch.

20150203_124101

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image