12 ÅR OCH SHOPAHOLIC

Bittiskt program som just nu började på tv 4.  Det handlar om barn som får allt de pekar på. Vad tycker ni om detta? Borde man inte ge barn kärlek i stället för att försöka köpa den?

Fast jag ska inget säga. Hade jag haft ett barn så vet man aldrig hur jag skulle göra. Så länge barnen är tacksamma och visar uppskattning. Jag älskar också att skämma bort mina barn. Vem köper en varsin chihuahua till sina barn lixom. Blink

Hur som…

Jag kom nyss hem från ett trevligt restaurang besök. Jag hade så sjukt jobbigt i skolan idag eftersom jag bara sov 4 timmar i natt. Vet inte varför jag hade så svårt att sova men tippar på att det kan vara på grund av att det varit helg nyss. Alltid jobbigt första dagen på veckan. Samtidigt skönt att äntligen komma igång med rutinerna igen. Idag åt vi på kina. KÄRLEK! 10921831_828625360512013_1629402327_n

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image