SNART ÖVER

Detta eviga plugandet. Från träningsinstruktör till undersköterska. Blev klar undersköterska/mentalskötare December förra året. Nu pluggar jag upp betygen så jag får ett bra slutbetyg. Planen är sjuksköterska. Håll Tummarna för mig!

Tufft att hinna med allt ibland bara. Barn, träning och plugg. Sen har man ju ett hem som ska skötas. Men jag trivs som fisken i vattnet. Älskar att ha saker att göra. Hellre kämpa en lata mig och klaga att jag inget jobb får sen. Så länge jag har ett relativt bra slutbetyg med bra betyg är jag nöjd. Sen har jag ju stavningsproblem ibland också. Tror mer det är slarv ibland om jag ska vara ärlig. Jag lixom skriver det jag tänker. Ser att jag stavar fel men orkar inte gå tillbaka och ändra. Ups avslöja jag för mycket nu. BLINK!

20141210_002604

Sällskap har jag alltid i alla fall. KÄRLEK!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image