RELAXING PÅ HÖG NIVÅ#KOSTA VA DE KOSTA VILL

För att åldras vackert och se fräsch och välmående ut krävs det att man vårdar sitt yttre. Och då brukar jag använda Weledas produkter. Desto tidigare du börjar bry dig om ditt yttre, desto bättre blir resultaten längre fram. LOVAR! 

Finns många andra bra produkter men har fastnat för just deras serie. Jag brukar variera. Den gröna är min favvo doft. PicsArt_1417975926488 Kan tipsa er om en bra sida på nätet för just ditt yttre  http://www.brallis.se/ Vet att jag tjatar. Men vill dela med mig av alla mina tips till er. Efter att jag skrubbat min kropp och sen efter använt body wash så blir min hud baby len. Utan att övedriva.

Efter ett varmt bad med inpackning duschar jag kallt för att sen stänga alla mina porer. Efter dusch använder jag victora secret. Vill ni veta min bästa doft?? 🙂 Lovar har nästan alla.

På tal om ingenting. Visste ni att vi människor tappar mellan 70 till 100 hårstrån om dagen.

Helt sjukt ju! Nu ska jag plaska vidare. INGA KONSIGHETER!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image