MAN BLIR RUINERAD

Ska man till stan så finns det ungefär 4 tiggare på tåget. 15 tiggare som sitter i centralen ni vet under marken. 2 tiggare i trappan och till och med tiggare på restaurangerna. Vart går gränsen? Jag har tröttnat och då brukade jag vara den som gav några slantar här och där. Men nu blir man ju pank innan man ens kommit fram till dit man ska. Tänk om man plussar ihop alla tiggare man stöter på, ungefär 25 st. 25 gånger 5 =125 kr. Från att vara några kronor lixom.

Nää det får vara nog nu!!!

Hur vet man att pengarna verkligen går till mat? Och vart går eran gräns? Min gräns var när jag satt och åt med min familj på burger king inne i stan. Mina barn äter sina nuggets i lugn och ro, och då kommer en tjej och tigger. Vi sa nej vi äter – hon stannar kvar och ger valptricket. Ni vet när dom ser ledsna ut. Nää stick!!! Blev fan skit arg. Mina barn äter herregud. Tigg utanför men fan inte inne där folk äter. Vart tog respekten vägen???

Och ni skitar fan ner i hela stan med era kartonger och dyligt. Från en grinig kärring. Jag vet!!!

INGA KONSTIGHETER!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image