ATT TRÄNA RYGG RÄTT

Ser många som går till gymmet och kör helt fel. Jag vill bara gå fram till den personen och hjälpa den att köra rätt. Dels tränar man förgäves och dels så ser man inge resultat. Man kan skada sig allvarligt. Men fortfarande kan inte jag bara gå fram och säga hej hörredu jag är utbildad träningsinstruktör och du tränar fel. Big NONO Om personen vill ha hjälp får denna gärna komma till mig. Men jag går inte fram och rättar folk. Känns taskigt. Finns så många som redan gör så. Hur har man mage.

PicsArt_1385113000832

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image