Metro idag!

Detta är anledningen till varför jag undviker att läsa tidningar. Tro inte på allt som skrivs sägs det. Herregud protein gör skada. NOT!

Asså snälla vem går med en stek i väskan efter träningen? Man kanske inte orkar göra mat med protein varje dag hur bra är då inte protein shaken. Snälla allt är så övedrivet nu för tiden. Sluta ägna åt mitt protein och ägna åt ciggareter och annat skit som förstör hälsan.

Jag älskar protein pulvret i alla slag / smaker. INGA KONSTIGHETER!

Jag mår skit utan proteinet. Jag klarar mig inte utan. ME LIKE!

PicsArt_1412333732027

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image