FUNDERING…..

GOD DAG!

En sak jag tänkt på mycket idag.

Låt aldrig någon annan människa hyra en plats i din hjärna utan att betala hyra. Det betyder att jag inte får något gott utav att tänka på någon som gör mig illa!

Därför har jag bestämt att inte ägna en endaste tanke på någon som gör mig just illa.

Jag hoppas verkligen att dom personer som pratar illa om andra och lägger sig i andras liv utan att prata med personen personligen, tittar på sina egna liv och förstår att när dom pratar om andra så ligger det i att dom själva mår väldigt dåligt.

Och försöker dölja det genom att prata om andras problem. För att själva se bättre ut! Jag duger som jag är och om någon hade varit orolig för mig från hjärtat så hade dom kommit till mig personligen. Därför förstår jag att dessa personer mår väldigt dåligt. Krya på er!

Med kärlek

PicsArt_04-12-12.48.01