MORGON FULL AV STRESS!

Nu har jag ansökt om förskoleplats till Thea. Hon ska börja i September. Blandade känslor då jag inte vill lämna henne så liten.

images

Hon kommer då va 1 år och 7 månader. Hon kommer i alla fall kunna gå och äta själv. Viktigt att hon också kan prata och berätta hur hon haft det och så….ÅÅÅÅ jag vill inte! Samtidigt är det tufft att va mammaledig så länge. Samtidigt är jag tacksam att jag kan va hemma så länge. Ja ni hör, blandade känslor!

Jag vill va hemma fru och bara va hemma och ta hand om min familj. Familjen är viktigast! Hur ska man hinna och ta hand om barn, hämta och lämna på dagis. Gå till jobbet och ta hand om allt annat utan stress?! Jag vill kunna göra allt det där utan att stressa! Inte konstigt att alla har ADHD idag. Man borde granska samhället, allt runtomkring i stället!

Viktigt att man tar hand om sig själv och tar sig tid att göra det man vill göra. Man får inte glömma bort att leva. Jag kan inte leva utan min träning!!! Minska på stressen!

Träningen gör mig till en bättre mamma. Jag blir så lycklig av att se mig själv i spegeln. Man blir stolt över sig själv. Glad att jag fixade enu ett träningspass! Bra jobbat!!

Stanna upp och tänk! Behöver jag verkligen göra det där just nu? Våga säga nej! Ta er tid till er själva! STOPP!

Min morgon full av TÄNK!