LANDAT!

Nu har jag ställt om mig.

Vi är nu hemma i Sverige och jag har landat. WIIIII!

Min hjärna har ställt om sig…..

Vädret här är så mkt skönare och svalare en i spanien. Helt galet vad man svettas i spanien. Och där kan man inte skylla på gymmet lixom 😉

 

Så många underbara veckor med mina ungar i spanien har varit lyx. Att kunna dela detta med barnen är guld värt. Tacksam <3

Finns så många barn där ute som aldrig fått flyga flygplan ens. Jag hade aldrig velat skaffa barn om jag inte kunnat ge dom allt detta.

Att resa är livet och det vill jag dela med mig av. 

untitled

Home sweet home. 

 

Att få komma hem och duscha och känna sig ren är underbart. Förstå känslan! Varför känns det som att man inte blir 100 % ren när man är utomlands. Håret allt känns inte bra lixom…Vattnet, allt är annorlunda. Men nu är man hemma igen och ska njuta till nästa gång vi åker igen. Ciao