MORRON. ELLER NÅTT?

Lyx! Idag fick man sova 5 hela timmar.

PicsArt_03-27-09.58.54

Vanliga fall får jag sova 3 timmar, och vakna. 3 timmar och vakna igen. Så håller det på natt som dag. Men i natt fick jag sova 5 hela timmar. Jag är pigg och jäkligt utvilad. Vilken snäll bebis man har. Stolt <3

Första månaden brukar ju vara värst när det gäller sömnen. Men måste endå säga att jag känner mig relativt bra och utvilad. På tal om ingenting…..Men nu har mina magmuskler dragit ihop sig. Det betyder att jag kan börja träna vilken dag som helst.

Hur känner man det på bästa sätt?

Sätt två fingrar över naveln och luta dig lite bakåt. Får du in 2 fingrar så är inte musklerna ihop en. Du kan också lägga dig på rygg och känna med 2 fingrar över naveln och göra en lätt sit ups. Och samma där, får du in 2 fingrar så vänta med träningen och fokusera på hållningen och knipövningar. 

Jag brukar alltid tänka på att knipa i duschen eller när jag kissar. Vem kan hålla in strålen längst. Jäkligt bra träning!