DAGARNA BARA GÅR….

Jag är fortfarande inne i min bebisbubbla. Dagarna bara flyger förbi. Thea blir 1 månad idag och det firade vi på bvc med ett första läkarbesök som gick hur bra som helst.

PicsArt_03-27-09.41.22

Thea är vaken och alert, kollar in allt inne i rummet. Väldigt nyfiken och pigg. Jag är verkligen så lyckligt lottad och allt är bara så himmlans bra.

Är så sjukt stolt över min flicka!

Bebis har gått upp massa i vikt. Jag har ju varit lite rädd för att min mjölk inte ska räcka till. Har pumpad ut mer och mer bara för att va säker på att hon fått i sig mat. Jag berättade min oro på bvc. När man ammar så vet man ju inte hur mycket hon fått i sig?

Hon skratta till och menade att det inte är något fel på min mjölk och att jag var lite kontrollfreak typ. Hon har rätt. Varför ska jag veta hur mycket hon fått i sig om hon går upp bra i vikt? Ibland är det skönt att få prata av sig på bvc  bara för att få en bekräftelse att inget är fel. 

Men tänker endå att jag ska börja med ersättning när jag är ute. Har inte börjat gå ut i centrum och sånt en. Men är livrädd för att få mjölkstockning igen. Är lite lost där!

Så smidigt o bara ge flaska och slippa visa alla sina tuttar ute. Vet att många är bekväma med det men jag avskyr verkligen att amma ute bland folk. Jag blir skit stressad och då blir bebis stressad. Får fundera lite på det där. Jag tänker…..så länge bebis får min mjölk så vad gör det att ge ersättning 2 gånger per dag lixom.