ROSA MOLN!

Hej från bebisbubblan. Jag svävar på rosa stora moln. Jag kan inte fatta vilken underbar tjej vi skapat. Så otroligt snäll och harmonisk. En trygg bebis med redan många smeknamn. Tjorvis, Bäbis, korven mm.

PicsArt_03-03-10.19.56

Ja livet just nu är helt magiskt. Tror inte ni fattar hur livet som mamma är. Helt jäkla underbart! Helt perfekt! WOW alltså <3

Man glömmer lixom bort smärtan. Förlossningen är ett minne blott. Nästan…

Fy faaaaaaaan för att föda barn alltså. Sjukt jäkla ont! Är det nått jag minns är det smärtan. Inte nog med att man hade värkar, det var fullt på alla sjukhus. Hur som……

Vi va ju och käka på restaurang i Hammarby sjöstad dagen innan Tjörvis kom. Redan där sa jag till min gubbe att nu vill hon ut. Magen rörde sig som bara den. Ja hon ville helt enkelt ut. Hon fick nog av att va där 5 dagar över tiden. 

Hade ju haft lite värkar till och från redan 5 dagar innan. Ibland så ont att jag tänkt att nu jäklar är det dags. Men värkarna har lixom stannat av. Så jag vågade inte hoppas någon mera.

Hade ju blivit lurad i 5 hela dagar.

Men hur som….. Efter vi käkat lite mat så skulle vi tanka bilen.

PicsArt_03-03-10.30.02

 

Vågade fortfarande inte hoppas på nått. Jag säger ingenting! Vill ju inte att min gubbe ska ta ledigt från jobbet i onödan.

Jag är tyst helt enkelt.

Vi kommer hem, klockan är nog runt 22.

Vi lägger oss och vi somnar.

Jag vaknar dock runt 04.00 med små värkar. Inte mer en det jag redan haft dom tidigare dagarna. Dock kom dom lite tätare nu en innan.

Jag misstänker att mitt vatten börja sipra. Men var inte säker där heller med tanke på att ingen av mina tidigare barn har jag varit med om det. Det är alltid sjukhuset som tagit hål på hinnan. Men denna gång var det nog mitt vatten som gått.

Värkarna kom tätare så jag sätter mig på pilates bollen för att se om det blir bättre. Trodde fortfarande inte att det var på riktigt. Fattade inte…

Jag väcker inte min gubbe. Vill att han ska få sova ut. Det är endå inte på riktigt nu heller!

Han vaknar runt 05.45 för att göra sig iordning till jobbet. Då har jag redan druckit välling och duschat. Han började strax innan halv 7 och jag skulle höra av mig om det blev värre.

Väl när han vaknat så började jag få ont på riktigt. Värkar jag klarat av har nu vänt till värkar jag inte klarar av. Jag börjar luta mig mot bord mm. Det gjorde riktigt ont och började där förstå att nu jäklar är det dags. Ringer till förlossningen och berättar att mitt vatten gått och tror det är dags.

KS var fullt. Sjukshuset jag valde hade fullt. Panik! Jag fick åka till Danderyd. Jag kom in 07.10……..fortsättning följer……. Nu mata bäbis <3

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image