INTE FÖR BRA FRUKT?

En helt vanligt morgon i min familj ser nästan alltid lika ut varannan vecka.

Jag går upp och fixar mig. Väcker barnen. Kläder har jag redan bestämt kvällen innan och hängt bredvid dom vid sängen. Allt för att det ska underlätta. Det Gäller ju att ha lite framförhållning. UTAN KONSTIGHETER!

Medan barnen klär på sig så tar jag fram frukosten. 

Medan barnen äter frulle så fixar jag barnens frukt till skolan. 

Jag har på tal om ingenting fått höra att jag inte får ta med mig för “bra” frukt till barnen i skolan för då blir det orättvist mot dom andra barnen i skolan?

För bra frukt? Frågetecken?? Ibland vill jag lägga i morötter/äpple mm. Varierat lixom.

PicsArt_01-31-09.16.57

Alltså mina barn får inte ha jordgubbar, blåber mm  i skolan för det är för “bra” Vet inte vad jag ska säga? Ska inte mina barn få äta bra frukt i skolan för att vissa föräldrar väljer att inte ge sina barn frukt? 

Ska alla ha samma mobil och kläder i skolan då också? Det är väl samma sak? Du har Iphone och den andra har samsung. Du får inte ha Nokia för det är för “bra” och då blir det orättvist??? Detta va ett skämt i mina öron och kommer fortsätta överaska mina barn med dunder frukt till skolan. Punkt!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image