VARNING- “just fab”

Såhär kan det alltså se ut på deras sida. För bra för att vara sant va 😉

Allt från 30% till första paret för 99 kr. Skorna är ju sjukt snygga!

PicsArt_09-15-10.11.57

Det dom inte vill att man ska veta är att dom sen drar 399 kr från ditt konto varje månad fast du inga skor köper. Folk klagar och dom raderar!

PicsArt_09-15-10.06.25

Dom gör allt för att man ska missa den finslipade texten på deras sida att man blir “vip” vid första köpet och det innebär att man alltså blir bunden. Som ett abonnemang där dom har rätt att dra 399 kr från ditt konto varje månad.

Dom skriver att man lätt blir av med dom genom att ringa till deras kundcenter. Ringer du så pratar ingen svenska och dom hänvisar en vidare.

Dom lovar att dom nu avslutat abonnemanget men endå drar dom 399 kr från ditt konto. Detta har jag varit med om och vill varna andra.

Varför ska man köpa ett par skor och sen bli av med 399 kr varje månad? Pengar dom säger finns på ditt konto, fast du får inte köpa vad du vill för dom pengarna. Årets skämt detta!

Mellan den första och 5de varje månad ska du ringa dom och säga hej! jag vill inte köpa skor denna månad och då drar dom inte 399 kr. SÅ SNÄLLT!

Detta är så sjukt och gjort för att misslyckas. Bättre köpa skor någon annanstans en ha denna huvudvärken.

Folk skriver till dom en massa saker som dom sen raderar. Vad döljer dom mer?

SKRIV INTE IN ERAT KONTONUMMER VAD NI EN GÖR!

PicsArt_09-15-10.07.56

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

3 reaktioner på “VARNING- “just fab”

  1. Gick med i det där precis i början och läste såklart inte den där lilla delen om 399 kr varje månad.. Tog två månader innan jag upptäckte det om jag ska vara ärlig.. Ringde till dom och det enda dom sa var att om jag gick in på konto mellan den 1-5 varje månad och tröck på “hoppa över den här månaden” så dras det inget… När jag ifrågasatte hur fan dom kan dra 399 kr VARJE månad så sa dom bara att det är smart för då har jag liksom en summa där att handla för plus att jag samlar points…Idioter!

  2. Menar du att det faktiskt inte går att avsluta medlemskapet ?
    Jag ringde och de pratade engelska, man skulle trycka ”4” för att avsluta medlemsskap, fick trycka in mitt mobilnummer, sen kopplades jag till en ”svensktalande” utländska. Hon sa att om jag avslutar idag, går jag miste om mina 399kr i min ”pott”, som jag annars kan handla för. Men att de också kan göra en återbetalning till mitt konto, som tar runt 10 arbetsdagar! Sedan kan jag ringa återigen och avsluta mitt vip-medlemsskap. Men om det hinner bli ny månad, måste jag också mellan den 1-5/ klicka på ”hoppa över” inbetalning 399kr för den månaden! Krångligt och känns opålitligt.
    Men jag är orolig att man är fast som medlem!? Går det överhuvud taget säga upp? Någon som lyckats med detta? ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image