SNABBIS

När man inte har donken runt hörnet får man fixa snabbmat. Lite oxe med pommes. Och till det färdig bea och broccoli. Kan inte bli bättre. 

20170905_173504

Vilken dag det blev. Vi skulle till Arlanda och säga hejdå till min killes mormor för att hon skulle hem till Chile. Flyget skulle gå cirka 14.00. Vi åker klockan 12.30 hemifrån eftersom planerna ändrades i sista sekund. 

Med gott om tid åker vi mot uppsala och missar att svänga av mot Arlanda. Mitt i stressen fick han åka mot uppsala. Hela 20 minuters resväg helt i onödan. Klockan är nu cirka 13.00.

1 timme kvar….

När vi trodde att det inte kunde bli mer fel så var det en krock på vägen. Trafiken stog helt stilla. Klockan hinner bli 13.15 när trafiken släpper. Med bara 10 minuter kvar innan hon skulle in hann vi.

Vi sprang upp för rulltrapporna och ser henne gå in där man lämnar handbagaget. Hon ser oss och vi vinkar. Det var alltså på sekunden. 2 sekunder till och vi hade missat henne. 

Sen står vissa där sura som citroner. Eller 3 av dom 😉 Typ ingen hälsar heller. Min kille går under banden dom har för att stänga för att ge sin mormor en kram. Han säger hejdå och dom kramas. HAN HANN! Jag är så jäkla lycklig att han fick krama sin mormor. Inga ögon kan öga honom. Vilken krigare. 

Öga aldrig min  familj en gång till! 

untitled

Jagharintetidmedbarnfasoner. Växuppförallasskull.se

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image