CLA-TAPPA FETT!

CLA  är sjukt bra tack vare effekten och resultatet man får av det. Även om det finns många rena CLA-tillskott så finns det ännu fler bantningsmedel och fettförbrännande kosttillskott som innehåller CLA.

Det har visat sig ge bra resultat både för personer med normalvikt som vill bli av med mer fett, och för kraftigt överviktiga som vill gå ner i vikt snabbt.

Från början användes CLA ofta av kroppsbyggare som ville bli mer ”rippade” inför tävling, vilket är att få bort fettet så att musklerna syns bättre, men med tiden började CLA användas av personer som tränade på helt andra sätt. Att du till exempel joggar, spelar hockey eller sportar på annat vis är alltså inget som påverkar effekten eller resultatet negativt. UTAN tvärt om!

Det enda som krävs är en till 3 tabletter per dag. Sen träna med det du trivs med. Så ska du se att du ser resultat. Man behöver alltid lite hjälp om det ska gå fort. Rekommenderar cla skarpt ?? undrar ni nått skicka ett pm.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image