JAG I ETT NÖTSKAL

Jag tror att jag är rätt trött faktiskt.  Bara jag som lyckas. Hur som! Klar på gymmet. Ligger just nu o badar.

Skönt! #bad#naken#trött#tränadPicsArt_04-27-10.22.54

Kommer från jobbet direkt till gymmet. Trött men måste ju träna. 3 dagar minst i veckan måste det bli.

Annars hinner man inte köra varje muskel ordentligt i kroppen. Viktigt!

Men kommer dit o ska köra sista övningen. Grym känner jag mig ? snart klar. Känner mig uttitad och blir generad.  Ramlar på en vikt framför alla. Sjukt pinsamt. Jag som försökte va så cool o allt ? hatar när det är folk där. Älskar att träna ensam. Hur ska jag nu träna där igen ?? på med musiken o bara lotsas som inget ?????

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image