EN GODARE MORGON ❤

PicsArt_04-19-11.49.45

Sötaste godbiten som gör sin matte glad ⚘

Sovit 4 timmar i natt. Sprängande huvudvärk och feber. Jag kan ju inte trycka i mig massa värktabletter dagligen för att må bra. Tycker det är så konstigt. Vården!

Man besöker läkaren för att man inte mår bra. Och jag som typ aldrig besöker läkaren gör det nu för att få hjälp. Äntligen!

Hjälp för att jag ska kunna jobba och klara dagen på bästa sätt. Hjälp för att få svar. 

Får en tid. Va där för cirka 2 veckor sen. Och jag väntar fortfarande på provsvaren. 6 veckor skulle det ta. 6 jäkla veckor? Och det är 2017. Skandal tycker jag. Konstant smärta och måste vänta glatt. Trött blir jag. Sönder stressad och ångest av att va hemma från jobbet. Känner mig värdelös och oansvarig. Inge kul o va sjuk ? är det alltid såhär? 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image