TOMT PÅ VÄGARNA. RALLY IN TILL SLUSSEN

Phhu@ host! Svettigt värre#terror#galet#

vad säger man? Vad händer? Jag satt i bilkö i över en timme från sollentuna. Hörde om lastbilen som körde hejvilt på drottninggatan ? riktigt obehgligt. Ringde båten för att se om det var säkert att åka. Det var de sa hon

PicsArt_04-08-12.36.14

Så nu är vi här. Ute på havet är vi trygga. Många va nära på att missa båten. Tur att vägarna mot city va tomma. Alla tänkte väl att det skulle va kö och tog annan väg. Det vat ju tur det. Annars skulle vi nog missat båten. Vi körde i rallyfart

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image