HULKEN#MASK

Grönt är skönt

PicsArt_03-25-02.26.53

värsta pinglan

Känner mig som en Tingelingeling.

Mycket piggare idag en igår. Sovit super i natt. Behövde lite extra sömn. Alla mina värden var bra. Tog ju prover på vårdcentralen. Inte ens D-vitaminbrist hade jag. Känner mig som en hypokondriker typ. Inget är fel på mig men endå kände jag mig inte 100. Skumbanan på hög nivå. INGA KONSTIGHETER! Då är det bara att sätta fart med träningen igen då. ME LIKE! Inga ursäkter.

Snart sommar ju. Herregud man vill ju inte rulla fram lixom. På söndag börjar sommartid. Äntligen! Ska boka resan tillbaka till spanien snarast endå! Thailand i vinter blir det me. Älskar att resa. Vill se världen. Vill visa mina barn allt. En resa till spanien innan sommaren blir det också. Den gången utan barn me. Ångest the lux. Men måste bli klar med renoveringen. Inge kul för barnen att va där i stöket då. Men snart åker vi hela familjen. Och självklart hundarna me.

20170325_024151

Självklart med egna pass ba

20170325_024355

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image