DET BRINNER!

Mamma. Mamma, Mamma 40 ggr. Jaaaaa vad är det? Så låter det efter mamma 45 de gången. Maten ska fixas. Paketet ska öppnas. I vanliga fall brukar min minsting få öppna mina paket jag får på lådan eller posten. Men denna gång är det vuxen grejer i paketet så det går icke. Passa paketet, fixa skattkartor till ungarna och laga maten som måste bli klar innan 21.

20170324_195939

Öppnade den och gömde innehållet fort. Min minsting ville ha kartongen och leka med. Visst!

Jag går på toa.

– Mamma, mamma. JAAAAAAA VAD ÄR DET???

Jag var borta 5 sek och ungen tände nästan eld på hela jäkla köket. Jäkla unge! Jag såg lågor och får panik. Hämtade skurhinken och hälde på bordet. Panik! Inte min kväll idag

20170324_202301

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/9/d/latess.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image